Artificii evenimente

Mai jos gasiti ofertele de Artificii evenimente postate de furnizorii inscrisi pe bursadeevenimente.ro. Puteti contacta individual furnizorii (butonul "Contacteaza furnizorul") sau puteti trimite o cerere catre toti furnizorii inscrisi ».

Psihologii nu au putut niciodata sa dea o explicatie precisa fascinatiei pe care oamenii o au fata de focurile de artificii. Opinia generala tinde sa atribuie aceasta incantare amestecata cu un fel de teama pe seama unei ancestrale temeri de foc, de un fenomen care a speriat intotdeauna regnul animal si pe care omul a putut sa-l stapaneasca, intr-o mare masura.

In orice caz, dupa cum "nu exista nunta fara lautari", in zilele noastre sunt din ce in ce mai dese evenimentele la care "bomboana de pe tort" este, ca o culme a rafinamentului, elegantei si ca un semn al bunastarii, focul de artificii. Chinezii, inventatorii prafului de pusca si ai luminilor colorate aruncate de oameni pe cer, considera ca jerbele de scantei sarbatoresti sunt nu numai prevestitoare de belsug, dar si aducatoare de noroc. Altfel, nu le-ar fi inventat, si nici n-ar fi facut din ele o traditie raspandita pe tot mapamondul, care da stralucire petrecerilor de Revelion, incoronarilor, Olimpiadelor si asa mai departe !

De fapt, orice nunta, botez, aniversare, eveniment social, au devenit in ultima vreme tot un fel de incoronari, de serbari ale fericirii, de glorificari ale momentului trait, de dorinta secreta ca toata viata eroilor celebrarii sa fie la fel de luminata, scanteietoare si stralucitoare ca si focul de artificii oferit invitatilor.

Ce parere au respectivii invitati despre un eveniment cu focuri de artificii? Gandeste-te ce ai simtit tu ultima oara cand ai participat la un asemenea eveniment. Sau la ultimul Revelion petrecut pe strada cand, la miezul noptii, ai numarat de la 10 la unu, ai spart un pahar de sampanie, te-ai bucurat din tot sufletul alaturi de cei dragi, v-ati imbratisat si v-ati sarutat plini de fericirea acelui moment miraculos - trecerea dintre ani. Tot ceeace simt invitatii in timpul focului de artificii al evenimentului tau nu poate fi decat fericire, sentiment, vibratie care se va rasfrange, cu siguranta, si asupra ta, pe viitor.

Este adevarat, sublinierea unui moment festiv in acest mod presupune o serie de demersuri legale - aprobari de la Primarie, experti autorizati in manuirea explozibililor, locatii in care sa nu se produca evenimente nedorite - dar, in definitiv, de ce am crea bursadeevenimente.ro ? Tocmai pentru a te pune in legatura cu cei mai buni specialisti autorizati, cu oamenii care stiu sa faca o bucurie absoluta dintr-un pumn de praf de pusca.

Deci, crede-ne, daca apelezi la specialistii in artificii scapi de multe batai de cap. Fa-ti un punct de vedere, da clic pe butonul portocaliu "Trimite-le o cerere" din header-ul site-ului, scrie-le ce vrei de la ei si alege oferta cea mai buna!