Cadouri

Mai jos gasiti ofertele de Cadouri postate de furnizorii inscrisi pe bursadeevenimente.ro. Puteti contacta individual furnizorii (butonul "Contacteaza furnizorul") sau puteti trimite o cerere catre toti furnizorii inscrisi ».

De cand lumea si pamantul, la evenimentele familiale s-au facut cadouri nunta. De la ciozvarta de mistret aruncata pe jar de nunul mare in comuna primitiva, la electronicele sofisticate de astazi, nimeni nu se poate duce la o nunta sau la un botez cu mana goala. Nu se cade. Nu da bine. De fapt, este aproape imposibil.

Exista trei categorii de invitati care fac daruri: elevii si studentii care nu au niciodata bani, si familia sau prietenii mult prea apropiati ca sa puna plicul pe masa. Pe de alta parte, exista nunti si botezuri cu staif, unde actorii principali nici nu vor sa auda de bani. Ca urmare, solutia, in toate trei cazurile, sunt cadouri nunta. Pentru ca sa-ti vina in ajutor, bursadeevenimente.ro a dedicat o pagina intreaga acestui capitol delicat din viata unui invitat la petrecere, o pagina in care sa poti rezolva, din cateva clicuri, o problema costisitoare ca timp.

Pentru persoanele care nu se pot duce decat la starea civila, darul este desigur mai mult smbolic, si trebuie sa aiba o valoare emotionala pentru gazdele evenimentului, sa le aduca aminte ca unchiul, varul, matusa, prietenul respectiv, desi nu a putut fi prezent la petrecere, a tinut totusi sa asiste la cununie, si ca a facut un efort pentru a le fi alaturi.

Pentru aceia care nu-si permit mai mult decat un obiect simbolic, mai exista varianta «asocierii» in vederea cumpararii unui dar. Ceeace face asemenea cadouri nunta mai deosebite este faptul ca, de cele mai multe ori, au in ele o doza buna de umor - fie prin alaturarea unor mici obiecte aluzive, fie prin mesajele scrise care le sunt atasate, in orice caz, ceva neasteptat si simbolic, in stare sa surpinda placut perechea de miri.

In fine, pentru nuntile high-life unde plicurile nu sunt nici admise si nici necesare, totul tine de alegerea personala a invitatului, de nevoile cuplului (sau lipsa de nevoi), de fantezie si de sentimente, si se poate merge aici de la un bilet de sejur turistic la un Maybach.

Esential este ca acum le gasesti pe toate chiar de acasa, din linistea caminului tau, la distanta unui clic de mouse.

Crede-ne, daca apelezi la specialistii in cadouri nunta scapi de multe batai de cap. Fa-ti un punct de vedere, da clic pe butonul portocaliu "Trimite-le o cerere" din header-ul site-ului, scrie-le ce vrei de la ei si alege oferta cea mai buna!