Inchirieri corturi de nunta

Mai jos gasiti ofertele de Inchirieri corturi de nunta postate de furnizorii inscrisi pe bursadeevenimente.ro. Puteti contacta individual furnizorii (butonul "Contacteaza furnizorul") sau puteti trimite o cerere catre toti furnizorii inscrisi ».


Inainte de ’89, ce facea taranul daca nu avea bani sa inchirieze caminul cultural din comuna? Apela la solutia clasica, facea rost de unul sau doua corturi militare, la intindea in batatura si le transforma in corturi de nunta. Alaturi cladea cateva pirostrii (de aici si expresia «a-si pune pirostriile») si atarna peste foc tuciurile in care fierbeau de zor borsul, sarmalele si alte bunatati traditionale.

Vremurile s-au cam schimbat, deh, alti oameni, alte pretentii, alte timpuri dar - ca sa vezi! - nu s-au schimbat obieciurile. Adica oamenii s-au cizelat, s-au civilizat, s-au imbogatit dar, pana la urma, tot la cort au ajuns. Pentru ca da, in ziua de azi, cortul reprezinta ultimul racnet in materie de nunti, botezuri, sindrofii corporate. Cortul este lux, este personalitate, este high class. In afara luxului, personalitatii si clasei, fata de serbarile campenesti de alta data insa, exista mari, uriase diferente. 

Puteti sa va imaginati ca exista corturi de nuntacu suprafata de 2.000 de metri patrati, in care pot incapea pana la 1.000 de persoane? Sau va vine sa credeti ca exista corturi pentru evenimente de atatea marimi si culori incat sa se adapteze oricarei nevoie pe care ati avea-o, de la un intim 3 metri pe 3 la 20 pe 100?

Mai mult, va vine sa credeti ca exista firme care iti pun in cort orice pardoseala vrei - mocheta, parchet, gresie? Ca sa nu mai vorbim de faptul ca, indiferent de conditiile meteo, poti avea in minunata cladire din panza exact tempertura pe care o doresti, pentru ca proprietarii iti asigura, la pachet, aer conditionat? 

Indraznesti sa crezi ca poti sa organizati un eveniment festiv in varful muntelui sau la malul marii, oriunde te mana fantezia si bunul plac? Ca exista firme care aduc in locatie curent electric la discretie, elemente de iluminat la comanda si, culmea, pana si toalete ecologice?

Ne imaginam ca, in afara spatiului de desfasurare a evenimentului, mai ai nevoie si de cateva «mici» ingrediente precum tacamurile, vesela si mobilierul. Crezi ca nu exista solutii si pentru asta? Partenerii bursadeevenimente.ro pot inca si mai mult. MULT mai mult. 

De exemplu, pot veni cu bucatarii mobile, in care sa gateasca si sa prepare absolut intreg meniul pe care il comanzi. Si pentru ca sa nu ajungi, ca inainte de ’89, la situatia in care sa trebuiasca sa iti mobilizezi familia sa se ocupe de gatit, servit si curatat, iti mai dam inca o mana de ajutor. Partenerii nostri vin de acasa cu tot ceeace comanzi, iar personalul este inclus.

Crede-ne, daca apelezi la specialisti corturi de nunta scapi de multe batai de cap. Fa-ti un punct de vedere, da clic pe butonul portocaliu "Trimite-le o cerere" din header-ul site-ului, scrie-le ce vrei de la ei si alege oferta cea mai buna!

Mai jos gasiti ofertele, contacteaza furnizorul") sau puteti trimite o cerere catre toti furnizorii inscrisi ».