Costume mire (ginere)

Mai jos gasiti ofertele de Costume mire (ginere) postate de furnizorii inscrisi pe bursadeevenimente.ro. Puteti contacta individual furnizorii (butonul "Contacteaza furnizorul") sau puteti trimite o cerere catre toti furnizorii inscrisi ».

In cazul in care dumneavoastra, doamnelor si domnilor, credeti ca am neglijat cumva capitolul costum mire, va inselati amarnic. Pentru ca, la urma urmelor, care este personajul principal in rol masculin, altcineva decat mirele? Ginerica si nasul sunt gazde, animatori, supraveghetori, maestri de ceremonii, rapiti si recuprati, toate laolalta in doua fiinte gingase si stresate.

Daca mireasa, "coana mireasa" cum obisnuiesc sa zica lautarii, traieste evenimentul nuntii cel putin cu cateva luni inainte de data fatidica, ei bine, mirele nu este cu nimic mai prejos. Este adevarat, barbatii sunt mai calmi, mai asezati, mai calculati. Dar cine a spus vreodata ca, in sinea lui, mirele este mai putin agasat, mai putin surmenat, mai putin stresat decat "coana mireasa", "coana nuna mare", "conii socri mari si mici" si, in definitiv si la urma urmei, "conii nuntasi"?! Nu ca ar fi vreo diferenta la un botez sau la un eveniment corporat. Peste tot este nevoie de unul dintre tipurile de costum mire, mai mult sau mai putin stralucitor.

Nicio diferenta, vietile sarbatoritilor si ale organizatorilor de evenimente personaje-principale nu difera cu nimic, ei sunt toti de-o seama in reusita organizarii, dar si in reusita prezentarii unei imagini personale adecvate tuturor standardelor invitatilor. Si se stie - cel mai bine e sa fii cel mai tare, restul nu vor avea decat cuvinte de lauda pentru tine.

Deci, capitolul costume mire. Mare lucru, vor spune unii, poti sa imbraci un barbat la costum si sa-l trimiti la orice eveniment oficial ar fi in viata lui! Hm, sa fie chiar asa?

Bursadeevenimente.ro nu crede ca lucrurile ar fi atat de simple. Adica, imbraca-ti barbatul si trimite-l la o prezentare de produse, la o conferinta de presa, la un eveniment corporat sau la o simpla stare civila. Nivele diferite de protocol, situatii diferite, tinute diferite, ochi diferiti ca sa-l vada.

Si atunci noi, cei de la bursadeevenimente.ro, ne-am gandit sa oferim si barbatilor o pagina speciala cu costume ginere. Nu neaparat de dragul nuntii, ca doar un barbat nu poarta un costum cu doar doua ocazii in viata, dintre una singura este nunta. Ci si asa, in general. Ce, barbatii nu au voie sa fie trendy, frumosi, atractivi, eleganti? Si mai avem un alt aspect in vedere: doamnele noastre sunt programate genetic sa ne aiba grija, fie chiar si in domeniul tinutei.

Crede-ne, daca apelezi la specialistii in costume mire scapi de multe batai de cap. Fa-ti un punct de vedere, da clic pe butonul portocaliu "Trimite-le o cerere" din header-ul site-ului, scrie-le ce vrei de la ei si alege oferta cea mai buna!