Limuzine si elicoptere

Mai jos gasiti ofertele de Limuzine si elicoptere postate de furnizorii inscrisi pe bursadeevenimente.ro. Puteti contacta individual furnizorii (butonul "Contacteaza furnizorul") sau puteti trimite o cerere catre toti furnizorii inscrisi ».

Odata cu trecerea anilor, moda se schimba, iar lucrurile vechi trec la capitolul "istorie". Printre toate lucrurile din viata noastra care se demodeaza odata cu anii, au trecut si vremurile in care cortegiile de nunta cele mai admirate erau alcatuite din masini de fabricatie straina. Acum aproape toata lumea are masina made in undeva afara, iar batrana Dacie a devenit mai mult obiect de muzeu. A venit vremea limuzinelor de 10 metri lungime, simbolul clasei dominante din toate tarile lumii, dar se pare ca si aceasta este pe cale sa apuna.

Acum este moda masinilor de epoca, a transportului aerian. Cine vrea sa fie trendy nu poate sa se deplaseze la nunta fara un old timer construit undeva prin anii 40 - 70, o masina care reprezinta luxul unor perioade apuse, perioade care, iata, se intorc din nou, caci retro este un cuvant in voga in toate epocile modei.

Nu toata nunta poate sa beneficieze de imaginea old style patinata de o masina de epoca, cu atat mai mult cu cat asemenea automobile sunt raritati din ce in ce mai... rare. Ajunge insa ca numai mirii sa urce intr-o decapotabila iesita de pe portile fabricii acum 50 sau 70 de ani. Clasa, stil, originalitate, sunt cuvinte definitorii pentru un asemenea alai automobilistic in frunte cu o limuzina retro. Restul nuntasilor pot veni cu orice alta masina doresc, importanti sunt tinerii casatoriti si bucuria lor de a fi unici intr-un moment unic. Da, un asemenea accesoriu costa, dar ce mai conteaza cand vrei sa te simti bine la propria nunta?

Dar si mai bine trebuie sa te simti atunci cand, organizand nunta intr-o locatie in aer liber, esti adus la eveniment prin vazduh, atunci cand aterizezi intr-un zgomot asurzitor de motoare si cand debarci la nunta dintr-un elicopter inchiriat special pentru aceasta ocazie. Ei da, asta stil de nuntas modern!

Crede-ne, daca esti in cautare de limuzine si elicoptere, site-ul nostru te scapa de multe batai de cap. Da o raita pe oferte, fa-ti un punct de vedere, da clic pe butonul portocaliu "Trimite-le o cerere" din header-ul site-ului, scrie-le ce vrei de la ei si alege oferta cea mai buna!