Luna de miere

Mai jos gasiti ofertele de Luna de miere postate de furnizorii inscrisi pe bursadeevenimente.ro. Puteti contacta individual furnizorii (butonul "Contacteaza furnizorul") sau puteti trimite o cerere catre toti furnizorii inscrisi ».

Ei bine, ti-am pus la dispozitie orice lucru de care ai nevoie in organizarea nuntii sau petrecerii tale. Dar ce se intampla dupa nunta? Normal, luna de miere. Cum sa nu ne gandim si la acest prim capitol fericit al minunatei tale vieti de dupa nunta? Cum sa nu ne chemam partenerii ca sa iti dam posibilitatea de a alege intre sute, poate chiar mii de variante pentru cele cateva zile in care, departe de lume si fara absolut nici o grija, sa uiti de tot si de toate si sa te bucuri de tot ce are viata mai frumos?

Se poate sa nu-ti poti permite sa mergi foarte departe, si nici sa cheltui prea mult. Dar nu se poate sa ratezi luna de miere fiindca, pentru cei mai multi dintre noi, se intampla doar o data in viata. Partenerii bursadeevenimente.ro te trimit la munte sau la mare, depinde de bani, de sezon si de ceeace-ti place mai mult - apa si soarele, sau drumetia si aerul montan.

Daca insa esti printre persoanele care isi permit un voiaj mai exotic, gasesti in paginile de mai jos ale site-ului nostru mai multe variante:

- Turism cultural: Italia cu vestigiile romane, Parisul cu muzeele, Londra primului Parlament, Atena cu ruinele unei mari civilizatii, Egiptul piramidelor, Mexicul mayasilor.
- Turism de divertisment: carnavalul de la Rio, carnavalul Venetiei, October Fest, Las Vegas si cazinourile sale, Dubai-ul luxului si al placerii.
- Turism de cura marina: Oceania si Australia, coasta atlantica a Americilor, insulele Americii latine, insulele Mediteranei, insulele atlantice europene.
- Turism sportiv: statiunile de iarna europene sau Nord americane pentru schi; toate statiunile oceanice pentru scooba diving, parapante, schi nautic.
- Turism religios: Grecia si Italia, Orientul apropiat, India, Tibet.
- Croaziere pe nave de turism: Mediterana si Atlantic.
- Turism gastronomic: in primul rand Romania, pentru ca numai aici se gateste "ca la mama acasa"; apoi India, lumea araba, Japonia, China, Oceania.
- Turism safari: Africa centrala si de sud, peninsula indiana, Amazon, Siberia.
- Turism de pescuit: toate oceanele, marile, fluviile, raurile si lacurile lumii, de pe toate continentele.

luna de miere? Bursadeevenimente.ro si partenerii sai iti pot da o viata intreaga de aventura si placere. In fiecare an, poti avea o luna de miere, chiar daca tine doar o saptamana sau doua.

Crede-ne, daca esti in cautare unei locatii pentru luna de miere, site-ul nostru te scapa de multe batai de cap. Da o raita pe oferte, fa-ti un punct de vedere, da clic pe butonul portocaliu "Trimite-le o cerere" din header-ul site-ului, scrie-le ce vrei de la ei si alege oferta cea mai buna!