Marturii si cocarde

Mai jos gasiti ofertele de Marturii si cocarde postate de furnizorii inscrisi pe bursadeevenimente.ro. Puteti contacta individual furnizorii (butonul "Contacteaza furnizorul") sau puteti trimite o cerere catre toti furnizorii inscrisi ».

Daca n-ati vazut niciodata o nunta cu marturii si cocarde, va spunem noi ce inseamna aceste lucruri, care de cativa ani sunt la mare moda. Practic, sunt niste obiecte care, pe de o parte, au rolul de a aduce aminte invitatilor despre petrecerea la care au participat, iar pe de alta parte sunt un mic semn de pretuire din partea gazdelor, si de multumire discreta si eleganta pentru ca li s-a facut onoarea de a ii avea alaturi la fericitul eveniment.

Cocardele sunt cocarde - panglici de diferite culori asamblate intr-un mod artistic, cu un eventual mesaj tiparit pe cartonasul atasat, ceva de genul "X si Y va multumesc" si data evenimentului. Nimic mai mult de spus despre ele; interesante sunt marturiile. Traducerea numelui relativ noului obicei este "Acest obiect sta marturie ca ati fost cu noi".

Pentru ca, asa cum am aratat mai sus, aceste atentii au aparut in ultimii ani si se poarta in high-life, trebuie sa spunem ca marturiile sunt doar simbolice, neavand o valoare comerciala, ci doar una afectiva. Bursadeevenimente.ro v-a pus la indemana marturii si cocarde intr-o oferta relativ generoasa si variata, plina de imaginatie si bun gust.

Cele mai "masive" marturii au doar cativa centimetri; pantofii de mireasa in chip de suport pentru lumanari, clepsidrele, mastile venetiene, ramele foto, cuferasele sau iconitele sunt doar cateva exemple. Dar puteti gasi la partenerii nostri si alte forme si marimi: pandantive din cristale Swarovski divers colorate, cristale obisnuite de cele mai diferite forme si culori - flori de cristal spre exemplu - saculeti cu bomboane si fundita, brelocuri, brose. Unul dintre cele mai populare modele de marturii este figurina cu magnet, care se poate lipi de obiecte metalice precum frigiderul, usa casei ori unitatea PC.

Toate aceste marturii si cocarde pot fi personalizate in diferite moduri, ca serigrafierea, tiparul sau gravura, dar pot fi asezate in fata nuntasilor si intr-un ambalaj care sa contina un simplu mesaj tip simpla carte de vizita. Marturiile mai pot fi ambalate in cutii speciale, personalizabile la randul lor, ceeace le da un aspect in ca si mai elegant.

Crede-ne, daca esti in cautare de marturii si cocarde, site-ul nostru te scapa de multe batai de cap. Da o raita pe oferte, fa-ti un punct de vedere, da clic pe butonul portocaliu "Trimite-le o cerere" din header-ul site-ului, scrie-le ce vrei de la ei si alege oferta cea mai buna!