Meniuri botez

Mai jos gasiti ofertele de Meniuri botez postate de furnizorii inscrisi pe bursadeevenimente.ro. Puteti contacta individual furnizorii (butonul "Contacteaza furnizorul") sau puteti trimite o cerere catre toti furnizorii inscrisi ».

Toata luma stie care este diferenta dintre o nunta si un botez, dar mai putina lume stie, explicit, ca in materie de meniuri botez diferenta poate fi ca de la cer la pamant. De ce spunem asta? Din mai multe motive:

1. La botez sunt invitate, de obicei, mai putine persoane. Botezul este un eveniment strict de familie, in care se celebreaza faptul ca un copil a fost crestinat, si nu este genul de eveniment la care lumea trebuie sa afle cat de bine si de fericit(a) ai devenit dintr-o data.
2. Invitatii sunt in marea lor majoritate oameni apropiati, rude sau prieteni intimi, care te cunosc foarte bine si iti cunosc, de asemenea, puterea financiara.
3. Apropiatii impartasesc - dupa regula "Spune-mi cu cine te aduni ca sa-ti spun cine esti" - aceleasi gusturi, inclusiv in materie de gastronomie, gusturi pe care le poti satisface cu usurinta, placere si bucurie reciproca.
4. Un botez dureaza, de regula, mai putin decat o nunta si rareori tine pana dimineata. De regula, se termina mai devreme de miezul noptii pentru ca, nu-i asa, "ala micu’ trebuie sa pape si sa faca nani".

Ca urmare, la capitolul meniuri botez ai de facut fata unor presiuni culinare mai mici, si ai alegeri mai usoare de facut. Nu ca nu se pot face botezuri cu caviar si somon fume, dar este mult mai simplu sa faci un meniu, pentru ca esti la curent cu gusturile si preferintele tuturor invitatilor.

Totusi, este de remarcat faptul ca masa de botez este una mai traditionalista decat masa petrecerii de nunta. In plus, data fiind durata mai mica a zaiafetului, felurile de mancare puse pe masa sunt mai putine, pentru ca invitatii nu au nici timp, si nici "capacitatea cilindrica" de a face fata unui sir intreg de gustari, mai multe feluri de fripturi, mitimiuri si prajiturele. De aceea, ai de alcatuit meniuri botez din cel mult patru, cinci feluri de mancare.

Noi, bursadeevenimente.ro, ne-am gandit din nou la tine si, impreuna cu partenerii nostri, te lasam sa parcurgi pe indelete paginile care urmeaza, pentru ca ai de unde alege meniul perfect la evenimentul pe care il organizezi.

Crede-ne, daca esti in cautare unor meniuri botez, site-ul nostru te scapa de multe batai de cap. Da o raita pe oferte, fa-ti un punct de vedere, da clic pe butonul portocaliu "Trimite-le o cerere" din header-ul site-ului, scrie-le ce vrei de la ei si alege oferta cea mai buna!