Meniuri

Mai jos gasiti ofertele de Meniuri postate de furnizorii inscrisi pe bursadeevenimente.ro. Puteti contacta individual furnizorii (butonul "Contacteaza furnizorul") sau puteti trimite o cerere catre toti furnizorii inscrisi ».

Ca sa parafrazam intelepciunea oamenilor de vaza, vom spune ca vara nu-i ca iarna, dar nici nunta ca botezul. In primul rand, ce pui pe masa este cu totul altceva. Cu ce sunt aceste meniuri nunta diferite?

1. O nunta poate avea de la cateva zeci la cateva sute de invitati.
2. Este adevarat, toate aceste persoane sunt cunoscute sau apropiate cuiva dintre actorii principali, adica mirilor, nasilor sau parintilor, oameni carora le cunosti cu aproximatie gusturile. Dar ce te faci daca mai vin oficiali, sefi de la munca, prieteni ai unor prieteni, rude ale unor rude?
3. Petrecerea tine pana in zori, ore in sir, timp in care trebuie sa-i tii pe invitati ocupati. Este adevarat, lumea danseaza la nunti, dar in rest ce face? Mananca si bea, adica sta la masa, si nu poate sa stea, vorba aceea, "cu dinaintea goala". De la opt seara pana la sase dimineata este vreme berechet ca sa se serveasca o sumedenie de bunantati.
4. Apropo de dans, se stie ca este, in afara tariei pentru deschiderea poftei de mancare, cel mai puternic digestiv din lume. La o repriza de dans, mancarea se mai "aseaza", se mai "taseaza", stomacul ramane gol si trebuie umplut din nou. Ca sa nu mai spunem ca energia consumata la miscare trebuie "realimentata"...

Bursadeevenimente.ro ti-a pregatit o lista de meniuri nunta absolut consistenta. De fapt, nici nu stim ce NU poti gasi in bucatariile partenerilor nostri.

Vrei o masa imbelsugata si plina de bucate traditionale? Sau te-ai gandit sa-ti dai gata invitatii cu cine stie ce bunatati aduse de prin alte colturi ale lumii? Ori poate te-ai imaginat o serie de mancaruri nu numai exotice, dar si ornamentate in asa fel incat sa nu stie nimeni ce are in farfurie? Sau esti adeptul (adepta) bucatariei sofisticate, in care felurile din meniu sa poarte nume frantuzesti? Ce-ai spune de bucataria orientala?

S-ar putea, pe de alta parte, sa ai mai mult idei si sa nu stii la care sa te opresti, sau - de ce nu? - chiar sa fii in pana de idei, pur si simplu sa nu stii ce poti oferi invitatilor conform bugetului pe care ti l-ai facut.

Crede-ne, daca esti in cautare de meniuri nunta, site-ul nostru te scapa de multe batai de cap. Da o raita pe oferte, fa-ti un punct de vedere, da clic pe butonul portocaliu "Trimite-le o cerere" din header-ul site-ului, scrie-le ce vrei de la ei si alege oferta cea mai buna!