Pantofi de ocazie

Mai jos gasiti ofertele de Pantofi de ocazie postate de furnizorii inscrisi pe bursadeevenimente.ro. Puteti contacta individual furnizorii (butonul "Contacteaza furnizorul") sau puteti trimite o cerere catre toti furnizorii inscrisi ».

Lista vestimentatiei pentru un eveniment de marca precum o nunta, un botez, un coctail sau un spectacol de gala nu este intreaga daca nu adaugam pantofi de ocazie. Sunt pantorii atat de importanti incat sa nu putem sa ne permitem niste incaltari oarecare? Sigur ca da, pentru ca pantorii te reprezinta in egala masura ca si imbracamintea, tunsoarea, accesoriile si bujuteriile.

Gandeste-te cum ar fi sa apari in lume intr-o tinuta super eleganta, dar sa porti in picioare incaltaminte comuna, fara personalitate sau, si mai rau, sa mergi incaltat(a) cu aceiasi pantofi cu care mergi la serviciu, oricat ar fi ei de noi si de stralucitori, asu sa porti o rochie de mireasa cu cizme pana la genunchi!

Categoric, niste pantofi de ocazie trebuie sa faca parte integranta din tinuta generala, sa fie in ton si la culoare cu imbracamintea si celelalte. Pentru ca un barbat nu poate pune pantofi maro la costum belumarin, si nici la centura si curea de ceas negre.

Daca barbatii nu au la dispozitie decat trei sau patru culori de incaltari, la femei este mult mai complicat, pentru ca intervin o serie de factori precum poseta, culoarea generala sau tonul predominant al tinutei, culoarea unor parti din tinuta. A, sa nu uitam nici acel je ne sais quoi - un briz-briz, o funda, un ceva acolo - care, de cele mai multe ori, lipseste exact cand pantoful se potriveste din toate celelalte puncte de vedere.

Asa dupa cum v-a obisnuit, bursadeevenimente.ro s-a straduit sa va sara in ajutor si, impreuna cu partenerii sai, a pus la punct o puternica oferta de pantofi de ocazie de ultima ora in materie de moda.

Aveti insa mare grija sa parcurgeti paginile de mai jos cu atentie, ca sa vedeti ce se poarta anul acesta. Apoi, dupa ce v-ati hotarat, probati, probati incaltamintea, ca sa nu va treziti in noaptea evenimentului paralizati pe scaun din caza ranilor de la picioare. Acesti pantofi de ocazie trebuie sa aiba cateva calitati de baza fara de care nici nu are rost sa ii cumperi: sa fie frumosi si sa iti placa, sa fie comozi si sa nu aiba talpa din cauciuc, pentru ca nu vei mai putea dansa.

Crede-ne, daca esti in cautare unor pantofi de ocazie, site-ul nostru te scapa de multe batai de cap. Da o raita pe oferte, fa-ti un punct de vedere, da clic pe butonul portocaliu "Trimite-le o cerere" din header-ul site-ului, scrie-le ce vrei de la ei si alege oferta cea mai buna!