Sculpturi gheata

Mai jos gasiti ofertele de Sculpturi gheata postate de furnizorii inscrisi pe bursadeevenimente.ro. Puteti contacta individual furnizorii (butonul "Contacteaza furnizorul") sau puteti trimite o cerere catre toti furnizorii inscrisi ».

Evolutia modei la petreceri precum nunta, botezul, aniversarea ori evenimentul corporat a scos la iveala tot felul de inventii menite sa inveseleasca ochiul si sa bucure papilele gustative. Intre aceste relative noutati, fantanile de ciocolata, spiralele de fructe sau fructele sculptate s-au detasat ca fiind elemente ale unei anumite clase de eleganta, lux si bun gust.

Ultima gaselnita care si-a gasit o utilizare perfecta in cadrul meselor de inlta tinuta este sculptura gheata. In afara rolului pur estetic - de cele mai multe ori, aceastea sunt adevarate opere de arta - elementul decorativ are si rolul de a mentine fructele proaspete. Pentru ca, de obicei, statueta se aseaza in mijlocul mesei de fructe.

Partenerii bursadeevenimente.ro pot sa iti ofere mai multe forme, dintre care enumeram perechea de miri imbratisati (cea mai utilizata), Maica Domnului (ca ocrotitor al caminului si al copiilor care vor veni) sau diverse motive zoomorfe - lebede, porumbei - sau aproape orice altceva iti poti imagina.

Crede-ne, daca esti in cautare unei sculptura gheata, site-ul nostru te scapa de multe batai de cap. Da o raita pe oferte, fa-ti un punct de vedere, da clic pe butonul portocaliu "Trimite-le o cerere" din header-ul site-ului, scrie-le ce vrei de la ei si alege oferta cea mai buna!