Team building

Mai jos gasiti ofertele de Team building postate de furnizorii inscrisi pe bursadeevenimente.ro. Puteti contacta individual furnizorii (butonul "Contacteaza furnizorul") sau puteti trimite o cerere catre toti furnizorii inscrisi ».

Adus din Vest de catre marile corporatii, conceptul de team building poate fi, in egala masura, la fel de pretentios ca si numele pe care-l poarta acest eveniment sau un pic mai traditional, mai romanesc, asa cum a fost adoptat de catre unele companii locale. Traductibil prin "intarirea relatiilor de grup", evenimentul se practica destul de rar, poate o data sau de doua ori pe an, dar poate aduce, pentru ca este o minivacanta, avantajul major de a face o mica familie din echipa de specialisti a firmei tale.

team building poate capata o multitudine de forme, de la clasica agapa de o seara, la rafting sau orice alt eveniment care presupune un grup in actiune, in care fiecare isi alege un rol si in care toti depind unii de altii la fel ca membrii unei trupe de comando.

Bursadeevenimente.ro nu putea sa ocoleasca aceasta nisa a pietei de evenimente si a solicitat ajutorul partenerilor site-ului, care va pun la dispozitie locatii deosebite, genuri diferite de team building si preturi rezonabile.

In primul rand, organizatorul unei sesiuni de socializare cu angajatii trebuie sa se gandeasca la conditiile si preturile pentru cazarea si masa personalului.

In al doilea rand, pentru ca nu toata lumea se duce sa-si sudeze echipa de angajati din primul minut, si pentru ca asemenea manifestari au loc de obicei la finalul unor intalniri de lucru, proprietarii de hoteluri si pensiuni care au postat pe aceasta pagina pun la dispozitie sali de conferinte de diferite dimensiuni si capacitati, cu dotari care merg pana la videoproiector sau laptop.

In sfarsit, a venit momentul sa iti alegi o activitate care va testa forta fizica, anduranta, inteligenta practica si coeziunea echipei. Ne referim la chestiuni de ordin sportiv pentru ca aici se vede cu adevarat daca oamenii tin unii la altii si daca sunt oricand dispusi sa se ajute atat fizic, cat si moral. Pentru aceasta, ti-am pregatit cursuri de echitatie si drumetie ecvestra, cursuri de lupte medievale cu arme si armuri adevarate, trasee cu obstacole amenajate sau naturale, drumetii montane cu diferite grade de dificultate, coborare cu barca pe rauri de munte, alpinism usor, iar in perioada de iarna, sporturi de sezon.

Crede-ne, daca esti in cautare unei locatii pentru team building, site-ul nostru te scapa de multe batai de cap. Da o raita pe oferte, fa-ti un punct de vedere, da clic pe butonul portocaliu "Trimite-le o cerere" din header-ul site-ului, scrie-le ce vrei de la ei si alege oferta cea mai buna!