Torturi

Mai jos gasiti ofertele de Torturi postate de furnizorii inscrisi pe bursadeevenimente.ro. Puteti contacta individual furnizorii (butonul "Contacteaza furnizorul") sau puteti trimite o cerere catre toti furnizorii inscrisi ».

Momentul cel mai asteptat si mai dorit de catre participantii la orice petrecere este, cu siguranta, momentul torului. La nunti, toata lumea stie ca de obicei aproape de mizul noptii, ca are propriul imn, ca vine pe intuneric cu foc de artificii si acompaniat de aplauzele mesenilor, ca se mananca pe lumina, cu pofta cea mai mare. Se poate spune chiar ca aceste torturi de nunta sunt momentul culminant al evenimentului.

Idustria patiseriei si a cofetariei a facut din aceste maxi-prajituri nu numai un deliciu absolut, dar si un spectacol artistic, pentru ca unele torturi de nunta sunt adevarate opere de arta. Daca te uiti la fizionomia mesenilor, vezi imadiat cat de mult le place dulcele in sine si cat de tare ii incanta propriul tau tort.

Oricine stie cam ce contine un tort: frisca, ciocolata, crema, toping, siropuri, ornamente din zahar, dar nu oricine poate sa faca un tort realmente delicios. Pentru asta nu este nevoie doar de ingredientele cantarite si amestecate asa cum scrie la retetar, dar si de o mana talentata si experimentata, care stie adevaratul secret al gustului.

Bursadeevenimente.com ti-au pregatit un regal de torturi de nunta, dar si pentru orice alta ocazie. Partenerii nostri sunt cei bani buni cofetari posibili si, pe deasupra, sunt maestri nu numai in bucatarie, dar si la oranat prajituri sau la creat noi idei, forme sau compozitii.

Un tort de nunta nu trebuie sa aiba neaparat forma clasica, adica sa fie o constructie supraetajata, cu doi miri de zahar in varf, pusa pe un suport care sa permita taierea unor felii cat de cat egale. Un tort este in totalitate o chestiune de bun gust si fantezie. De la figurina de sus pana la baza. Imagineaza-ti doar la faptul ca iti doresti ceva, o forma anume, si ca ai la dispozitie cei mai buni sculptori in zahar si frisca.

Daca in materie de torturi de nunta esti cumva constrans(a) de o anumita clasicitate a formei de piramida rotunda, in schimb pentru alte ocazii doar posibilitatile mintii omeneasti sunt limita. Chitara, cascada, sani, cutie de cadouri, cu poza sarbatoritului, masina, toba, televizor, pix, conteaza numai sa stii ce doresti iar restul se face.

Crede-ne, daca esti in cautare de torturi de nunta, site-ul nostru te scapa de multe batai de cap. Da o raita pe oferte, fa-ti un punct de vedere, da clic pe butonul portocaliu "Trimite-le o cerere" din header-ul site-ului, scrie-le ce vrei de la ei si alege oferta cea mai buna!