Verighete si Inele logodna

Mai jos gasiti ofertele de Verighete si Inele logodna postate de furnizorii inscrisi pe bursadeevenimente.ro. Puteti contacta individual furnizorii (butonul "Contacteaza furnizorul") sau puteti trimite o cerere catre toti furnizorii inscrisi ».

Odata si odata, vine si momentul in care trebuie sa recurgi la verighete si inele logodna si sa-ti declari dragostea intr-un mod ceva mai concret. Nu te gandi la altceva, am vrut doar sa spunem ca vine momentul in care trebui sa-i spui alesei tale ca-ti doresti de la ea ceva mai mult si ca te invoiesti, te angajezi sa o iei de sotie. Cu titlu de curiozitate, cuvantul vine de la rusescul logodie, care inseamna invoiala, tocmeala. Dex-ul mai spune ca logodna este perioada dintre cererea in casatorie si nunta propriu zisa.

Cum insa la noi sunt atatea obiceie cate bordeie, s-a luat moda din Apus ca, atunci cand barbatul isi cere iubita in casatorie, sa ii daruiasca un inel ca un fel de garantie a faptului ca nu se va razgandi. Al doilea element al modei apusene este verigheta purtata atat de femeie, cat si de barbat. In vremurile mai vechi, asa numita "verigheta" era purtata numai de femei, ca sa stie ceilalti barbati ca nu sunt libere.

In fine, revenind la tema acestei pagini, verighete si inele logodna, trebui spus ca bijuteriile sunt menite sa demonstreze un rang social, o anume stare materiala si sa confere purtatoarei prestanta si stil. Probabil de aceea piatra pertioasa cea mai uzitata la inelul de logodna este diamantul, insa nu este interzis ca in montura sa stea o alta piatra, chiar si in nuanta preferata de catre logodnica.

In ceeace priveste verighetele, clasice raman cele din aur. Ce le deosebeste este finisajul - latimea, modelul, gravarea, simplitatea sau, dimpotriva, arabescul ornamentarii. Verighetele mai putin "clasice" sunt cele construite prin combinarea unor piese din metale de culori diferite: aur galben, aur rosu, aur alb sau platina. Aceste combinatii dau un urias numar de posibilitati de exprimare artistica pentru bijutieri, asa ca nu este deloc greu sa gasesti o verigheta aproape unicat.

Crede-ne, daca esti in cautare de verighete si inele logodna, site-ul nostru te scapa de multe batai de cap. Da o raita pe oferte, fa-ti un punct de vedere, da clic pe butonul portocaliu "Trimite-le o cerere" din header-ul site-ului, scrie-le ce vrei de la ei si alege oferta cea mai buna!